Evenemang

 

Här listar jag de trappermöten, indianträffar och vanliga mässor 
där jag kommer att närvara 2009. Hoppas vi ses!

 

 

bullet

29-31 maj befinner jag mig i Strängnäs. Sioux Indian Club har sin årliga trapper-träff, och den får man inte missa. Vacker plats, utomordentligt trevliga arrangörer, avslappat och mycket trevligt.

 

bullet

25-28 juni är jag på High Chaparall. Det är årets största rendesvouz, och det brukar komma folk från hela Norden, och några från Europa i övrigt. Skall du dit, så är förmodligen redan hotellrummen uthyrda, men det brukar finnas platser kvar på campingen.
För er som inte vet, så ligger High Chaparall ca 5 mil söder om Jönköping, vid Hillerstorp.


bullet

10-12 juli är jag på Hjo Hantverksmässa. Är en udda figur där, med mina prylar bland eternelluppsättningar, virkat, stickat, korgmålningar osv. Nej, allvarligt talat, det finns oerhört mycket högkvalitativt hantverk där  -  åk dit om du är det minsta intresserad av hantverk. Du får sällskap av 75.000 andra besökare!
Gratis inträde, gott om p-platser, god mat, föredömligt organiserat   -  en mycket trevlig mässa!

 

bullet

24-26 juli blir det rendezvous vid Vänerns sydspets, i trakten av Vänersborg. För andra året nu, en av de bättre träffarna (jag är nämligen själv en av arrangörerna...). Tidstypiska kläder, tidstypiska tält är kraven vi har, men ring gärna och fråga om du är tveksam. Kostar 100 kr/tält och natt, och då ingår ved, vatten, toaletter.
Detta är en träff för seriöst intresserade, vi tror att det behövs en sådan. Ring mig (Thomas) på 0521-257066, eller Christer Larsson på 0371-18918, så får ni veta mer! Den här träffen är inställd!


bullet

29-30 augusti besöker jag JA Ranch i Gunghult. Där är det Powwow, för andra året nu. Mycket indiandans, mycket trummor, trevligt!

 
bullet

3-6 september är jag i Älvkarleby, uppe vid Gävle. En större träff, med allt vad det innebär. STARTSIDA : INDIANER : DRÖMFÅNGARE : HOPI-PROFETIOR : CHIEF SEATTLES TAL : BIOGRAFIER : STAMKARTA
KNIVAR/HORNGRAVYR
VÄSKOR/KLÄDER : AUTENTISKT INDIANHANTVERK : EGENDESIGNAT INDIANHANTVERK
SMYCKENDIVERSE HANTVERKGÖRA SJÄLV?PRESENTKORT : SKINN/LÄDER
  HORNGRAVYR/SCRIMSHAW : SMIDE : EVENEMANG :  ORDBOK : SKRYTSIDA
BILDGALLERI I : BILDGALLERI II : BILDGALLERI III
VEM ÄR JAG? : KÖPEVILLKOR : LÄNKAR : E-MAIL

horizontal rule

© www.klockaretorpet.com 1999-2010
E-post: thomas@klockaretorpet.com